Skrill on luotettava vaihtoehto maksublokkien kiertoon.

Yksi parhaista tavoista muuttaa pelaaminen maksublokkien ulottumattomiin on Skrill. Pitkään alalla toiminut nettilompakko on tullut tunnetuksi etenkin ammattivedonlyöjien rahansiirtovälineenä sen helppokäyttöisyyden myötä. Nykypäivänä jo lähes kaikki sivustot tarjoavat sekä talletus että kotiutusmahdollisuudet Skrillillä. 

Skrillin käyttö on vaivatonta. Rahaa lisätään omalta pankkitililtä, kortilta tai vaikkapa suositulla PaySafeCardilla, jonka jälkeen Skrill-saldo on käytettävissä vapaasti. Talletukset pelitarkoitukseet ovat nopeita, ja ensimmäisen kerran jälkeen moni sivusto tarjoaa jopa 1-tap talletusmahdollisuutta, jossa Skrillin tiedot jätetään järjestelmään, ja rahaa voi tallettaa yhdellä painalluksella ilma kirjautumista itse nettilompakkoon.

Skrilliin myös kotiutukset ovat erittäin nopeita, ja 1-3 pankkipäivän odottelut ovat historiaa. Maksutapa tarjoaa kotiutukset yleensä 0-12 tunnin kuluessa, mutta useimmiten maksut ovat Skrillissä parin tunnin sisällä.

Skrillin ominaisuudet ja hyöty maksuestojen kiertoon

Skrill Mastercard

Tarjolla on myös muutamia kiinostavia ominaisuuksia. Skrillin Mastercard on loistava väline, mikäli ei jaksa odottaa rahojen siirtymistä Skrillistä pankkitilillä. Mastercardin voi tilata palvelun sivuilta, ja se toimii kuin mikä tahansa muu maksukortti. Sillä pystyy maksamaan ostoksia kaupassa tai vaikkapa nostaa käteistä automaatista.

VIP-Palvelut

Toinen kiva palvelu on VIP-systeemi. Mikäli rahansiirtojen määrät ovat suuria, voi Skrillissä saada pronssi, hopea, kulta tai timantti-VIP statuksen. Tämä tuo käyttäjälle isoja etuja, kuten rahansiirtokulujen poistumiset/pienentymiset, ympärivuorokautisen avun ongelmatilanteisiin, ja jopa henkilökohtaisen tiliavustajan.

Uusi Knect-palvelu

Uusin etu käyttäjälle on Knect-palvelu, joka palkitsee aktiivista käyttäjää. Jokaisesta tapahtumasta tilillä käyttäjä saa tietyn määrän Knect-pisteitä, joita kerättyään on mahdollista käyttää pisteitä niille tarkoitetussa kaupassa. Pisteitä tulee sen mukaan, kuinka suuri summa, ja mikä toiminta siirrossa on ollut kyseessä. Esimerkiksi 100 euron kotiuttamisesta pankkitilille palkitaan sadalla pisteellä, kun taas nettikasinotalletuksesta saa vain neljäsosan pisteitä siitä määrästä mitä on tallettanut (100e=25 pistettä).

Rahasiirrot muille käyttäjille

Skrillillä on mahdollista myös siirtää rahaa muille käyttäjille, ja käytössä on myös valuuttamuunnin, jonka avulla suomalainen voi muuttaa eurot vaikkapa dollareiksi, ja siirtää ne käyttäjälle, joka asuu Yhdysvalloissa.