Neteller on moderni verkkolompakko

Skrillin ohella luotettava ja tasokas toimija nettilompakoiden maailmassa on Neteller. Ei olekaan mikään ihme, että nämä kaksi ovat alansa parhaat, sillä he ovat saman pörssiyrityksen omistuksessa. Netelleriin tilin luonti on todella helppoa ja yksinkertaista, ja viimeistelu hoituu, kun sähköpostiin lähetetty linkki klikataan auki.

Talletuksissa on pieni miinus Skrilliin verrattuna, sillä kulu pankkitililtä tai kortilla siirrettäessä on 2.5% suuruinen. Kuitenkin turvallisesta ja helppokäyttöisestä palvelusta maksaminen on odotettua, sillä jostain voitto pitää repiä yrityksen kassaan. Kotiutuksissa pankkitilille on myös kuluja, jotka riippuvat täysin summasta. Onkin järkevämpää nostaa suurempia summia kerralla, koska esimerkiksi 20 euron nostossa kuluja kertyy suhteessa enemmän.

Neteller on tehty kasinopelaajille

Pelitileillä Neteller on hyvä väline, jonka avulla myös maksublokkien kierto onnistuu. Kun Neteller-tilillä on saldoa, voit siirtää sen helposti pelitilille. Talletus toimii Neteller-sähköpostin, tai ID:n kautta, ja tämä vaihtelee eri sivuilla. Moni sivusto tarjoaa myös ensimmäisen kirjautumisen ja talletuksen jälkeen mahdollisuuden siihen, että Neteller-talletukset voi hoitaa jatkossa vain yhdellä painalluksella.

Henkilöllisyys pitää vahvistaa

Tietyn rahansiirtomäärän jälkeen Netellerissä täytyy vahvistaa oma henkilöllisyys, mikä tarkoittaa sitä että jo tiliä luodessa on parempi laittaa sivulle oikeat nimi, syntymäaika ja osoitetiedot, tai edessä voi olla ikäviä ongelmia. Tunnistautuminen ei vie paljoa aikaa, vaan pelkästään passista, ajokortista tai henkilökortista kuvan ottaminen riittää. Tämä voi tuntua epäilyttävältä, mutta kuvia ei tallenneta mihinkään, vaan ne tuhotaan samantien vahvistamisen jälkeen, eivätkä ulkopuoliset tahot pääse niihin kiinni. Se on vain keino pitää verkkolompakkosi turvallisena.